in

Profit RM150,000 Buat Duit Secara Online Dari Rumah

Assalamualaikum dan salam sejahtera gais, untuk video kalini agak garang ye tak macam selalu.

Video ni abam buat sebagai inspirasi sahaja untuk korang supaya tidak putus asa dalam apa-apa pun yang korang buat. Cara trading dalam video ini agak aggressive dan high risk jadi janganlah jadikan ia sebagai ikutan dalam trading harian.

Video ini terbahagi kepada 3 bahagian iaitu
a) timeline abam buat RM150,000 dengan bermodalkan 5kusd
b) Kata-kata semangat dan leteran
c) rahsia disebalik trade ini dari segi technical analysis dan money management

Harap korang boleh dapat semangat dari video ni, dan belajar betul-betul dari channel youtube abam ni untuk jana pendapatan online dari rumah. Jika rasa video ni bermanfaat, tolong share dengan kawan-kawan supaya mereka juga terinspirasi.

Pengumuman Pendek:
Client lama masih lagi under yaya dan akan di assist seperti biasa(tiada perubahan di buat utk ini)
untuk client baru,akan di assist oleh new account manager yg akn bertanggungjawab dari segi akaun dan pengurusan akaun hf jadi untuk apa-apa urusan berkenaan broker HotForex korang boleh berurusan terus dengan Admin HotForex Team Hanzo melalui link ini
https://wa.me/60132162420
================================================
BUKA AKAUN TRADING DI HOTFOREX
https://www.hotforex.com/?refid=318874

Bila korang register akaun di link di atas, automatik korang dah jadi team saya di Hotforex, tapi korang boleh whatsaap Admin HotForex untuk Team Hanzo melalui whatsaap link ini untuk pengesahan dan pertanyaan
https://wa.me/60132162420

Kalau tak reti boleh rujuk video di link di bawah
https://youtu.be/zc1gp18CTeA

banyak lagi video tutorial yang akan saya share, so boleh ajak kawan-kawan untuk singgah ke channel ni okey, jangan lupa subscribe dan turn on notification supaya tidak ketinggalan video yang terbaru.
=================================
Stay Connected
Instagram: https://www.instagram.com/hanzoshadowcodes/
Facebook: https://www.facebook.com/shadowcodespriceaction/
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/muhdhanzo/
Telegram: https://t.me/shadowcodes

#peaceandlove #buatduitonline #kerjadarirumah

Disclaimer
This information is for educational purposes and is not a investment recommendation nor to be representative of professional expertise, but to be used as a forum for opening discussions around trading.All examples and analysis used herin are for illustration purposes only, and of the personal opinions of the Original Posts author. All examples and analysis are intended for these purposes and should not be considered as specific investment advice. The risk of loss in trading securities, options, futures, and forex can be substantial. Investor must consider all relevant risk factors including their own personal financial situation before trading. Options involve risk and are not suitable for all investors. Individuals are solely responsible for any live trades placed in their own personal accounts.

What do you think?

1071 points
Upvote Downvote

Written by Julie Sibley

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Live EURUSD & GBPUSD Forex Signals | Euro | USD |Scalping forex strategy (Day trading strategies)

Truth about Forex Trading 1 – Hindi MUST WATCH